Werkplaats

Dessing Auto’s is opgericht in 2006 en vanaf dit eerste moment hebben wij een onveranderd doel: onze klanten betrouwbare en betaalbare occasions aanbieden. Wij hebben voor ieder wat wils, passend op de grootte van het budget. Daar waar onze klanten uit heel Nederland komen, kunnen wij trots mede delen dat zij allen één ding gemeen hebben; optimale tevredenheid betreft onze service.  Klanten omschrijven onze service als: dienstverlenend, flexibel en toeschietelijk.
Kortom: ons team staat voor ons klaar en maakt uw verwachtingen graag waar.

Voor klein en groot onderhoud

Onze werkplaats is gevuld met geavanceerde apparatuur. Zo zijn er computers aanwezig waarmee wij de nieuwste modellen kunnen uitlezen. Ook hebben wij personeel in huis met brede en optimale kennis zodat vrijwel ieder probleem opgespoord en verholpen zal worden.

Wij zijn er klaar voor om uw auto onder handen te nemen. 

U kunt bij ons terecht voor:

  • De jaarlijkse APK beurt: laat uw auto vakkundig nakijken en keuren.
  • Kleine en grote onderhoudsbeurten. U bent voor zowel grote als kleine reparaties van harte welkom! De olie verversen, uw remschijven vervangen of de wielen uitbalanceren? Wij hebben alles in huis om u van dienst te zijn.
  • Het controleren en bijvullen van uw airconditioning. U dient uw airco periodiek te laten controleren wanneer u in de zomer verzekerd wilt zijn van een koele auto. Hiervoor hebben wij speciale apparatuur waarmee wij, indien nodig, de aircovloeistof kunnen bijvullen.

Wilt u een afspraak maken voor een APK beurt of een kleine of een grote onderhoudsbeurt? Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.

Telefoon : +316 – 5341 4528
E-mail : info@dessingautos.nl